Budgetcoaching

Budgetcoaching is het op verantwoorde wijze beheren van je financiële huishoudboekje.

Financiële coaching van Martinot Financieel biedt hierbij uitkomst. Daarbij is het ons doel dat er geen (nieuwe) schulden ontstaan en gedurende het traject de inkomsten en uitgaven overzichtelijk worden. Verder bieden wij helderheid en duidelijkheid ter voorkoming van herhaling in de toekomst.

Hoe werkt budgetcoaching?

Financiële coaching is niet alleen het budgetbeheer van uitgaven, maar ook een leerproces. Hoe zitten de financiën in elkaar welke inkomsten zijn er en welke uitgaven. Wat is noodzakelijk en wat zijn extra’s of luxe uitgaven. Uiteraard wil je een bepaalde kwaliteit van leven hebben dat bij je past. Wij zijn er voor om te zorgen dat je dat kan volhouden zonder daar teveel moeite voor te moeten doen. Het is dus echt maatwerk afgestemd op de behoeftes en wensen. Dat wil zeggen dat we samen de financiën doornemen en zorgen dat het begrijpelijk word en de klant straks vol zelfvertrouwen dit zelfstandig kan voorzetten.

Wij nemen graag je financiële huishouden voor je onder de loep.

Maak een vrijblijvende oriëntatie afspraak om je mogelijkheden te bespreken. Deze oriëntatie afspraak is kosteloos.

Bevalt het dan plannen we een vervolgafspraak in. In deze afspraak beginnen we met een gesprek waarin we uw exacte vraag vaststellen. Je neemt je financiële administratie mee die we samen doornemen.
Met de uitkomsten van het gesprek en de papieren die zijn gezien (en eventueel gekopieerd voor nadere controle) stellen we een plan op van de huidige situatie, en de wijze waarop je naar de gewenste situatie toe kunt werken. Ook ontvangt je een aantal tips over bezuinigen en het omgaan met geld. Het plan is geen advies, maar een analyse.

Kosten van de analyse: € 275,- excl. btw.

Wil je daarna een traject waarin we je verder begeleiden dan spreken we vooraf een tarief af en sluiten we dat aan op je doelen en behoeftes.

De budgetcoach van Martinot financieel doet dus ook echt meer.

We controleren ook je rekeningen, bellen incassobedrijven na en corrigeren onterechte claims. Je administratie is na tussenkomst van ons weer compleet en op orde om mee verder te gaan. Je hoeft geen schulden te hebben om de administratie eens goed door te laten lichten.

Een keer contact met ons hebben?