Bespaarcoaching

Bespaar coaching van Martinot Financieel biedt uitkomst.

Veel mensen vinden het lastig het huishoudboekje op orde te hebben zodat onverwachte uitgaven voor verrassingen zorgen. Onnodige kosten worden wellicht gemaakt, ongewenste abonnementen blijven doorlopen en is er geen geld over aan het einde van de maand. Om het samen overzichtelijk te maken stellen we een plan op, en kun je ook sparen en besparen voor lange termijn doelen zonder je huidige prioriteiten uit het oog te verliezen.

Het is maatwerk waarmee je uiteindelijk maandelijks bespaard en spaart.

Hoe werkt bespaar coaching?

Het doel is om zo veel mogelijk de vaste lasten te verlagen en de uitgaven op orde te krijgen, zodat duidelijk wordt waarin je voordeel kan behalen en wat jouw wensen zijn.

Budget coaching is er op gericht om jou financieel te coachen als je al in betalingsproblemen zit of dit wil voorkomen.

Bespaar coaching is er opgericht om te zorgen dat jouw inkomsten en uitgaven inzichtelijk worden en je kunt besparen op uitgaven en hierdoor ook geld overhoud en maandelijks kunt sparen. Dit levert je zowel op korte als lange termijn een voordeel op.

Voor wie?

Dit kan voor iedereen. Jong, oud, boven-/onder- modaal inkomen. Het maakt niet uit. Want ongemerkt leef je vaak naar wat er aan inkomsten binnenkomt. Bijvoorbeeld hoe meer je gaat verdienen, hoe meer je ongemerkt ook gaat besteden.

Ben je op jezelf gaan wonen en ontbreekt de discipline. Wil je houvast. Is je levenssituatie gewijzigd en wil je het weer op orde krijgen. Zijn er kinderen gekomen waardoor inkomsten en uitgaven veranderd zijn.

Legio redenen, waardoor je levenssituatie wijzigt en dus sparen en besparen een ideale uitkomst is.

Een keer contact met ons hebben?