Onderhoud

van je hypotheekproducten

Nadat je de nieuwe woning hebt gekocht, houdt het nog niet op. Zodra er namelijk iets wijzigt in je persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt is het verstandig de impact hiervan op je hypotheek opnieuw te bepalen. Bijvoorbeeld omdat er gezinsuitbreiding aan komt en één van jullie twee minder gaat werken. Of omdat je plots arbeidsongeschikt raakt en er minder inkomsten zijn. Of er is wat gewijzigd op de hypotheekmarkt wat van invloed kan zijn op je financiering. Hiervoor bieden wij een service aan zodat je altijd up-to-date bent in jouw situatie.

Dit doen wij middels een abonnement. Dit omdat er voor ons een hoop tijd in gaat zitten om uw situatie bij te houden en daarop te acteren.

Wij houden  je op de hoogte van

  • Aanbiedingen bij je verstrekker die voor je van belang zijn
  • Wijzigende hypotheekvoorwaarden die wellicht van invloed kunnen zijn voor je.
  • We verlenen je om de 3 jaar een opfris gesprek. Hierin bespreken je huidige situatie en het kan zijn dat die veranderd is wat invloed heeft op je situatie. We bespreken wat de gevolgen zijn en wat voor mogelijkheden je hebt om dat te beperken of aan te passen.
  • Je kunt altijd bellen, mailen of binnen lopen indien je vragen hebt. Je blijft tenslotte een actieve klant voor ons.
  • Verder is het mogelijk dat wij je helpen met je inkomstenbelasting-aangifte in het jaar dat je een hypotheek afsluit. Uiteraard kunnen wij dat ook de jaren erna voor je doen en kunnen wij daarna een gereduceerd tarief met je afspreken.

Een keer contact met ons hebben?