Eerste koopwoning

Starter

Spannend, je eerste woning aankopen.

Er komt veel op je af. Keuzes en vragen die je wellicht niet direct kan beantwoorden, maar daar zijn wij voor. Al je vragen nemen wij stap voor stap met jou door en we voorzien je van tips en ideeën. Tenslotte is het ons dagelijks werk en willen wij je daarbij het beste begeleiden.

Daarbij werken wij uiteraard nauw samen met de bank waar we je hypotheek onderbrengen, maar ook de makelaar, notaris en verzekeraar.

Wanneer je akkoord gaat met ons voorstel gaan wij aan de slag om de beste en goedkoopste hypotheek voor jou te regelen. Tijdens maar ook na het traject kan je ons altijd benaderen. Wij staan altijd open voor al je vragen en een bakje koffie op ons kantoor mag je uiteraard altijd komen doen.

Een nieuwbouw woning aankopen?

Dat is toch net even anders. Je kan er niet direct in wonen en zal je gedurende de bouw allerlei beslissingen moeten nemen. Het is een leuk maar intensief traject, waarbij we je graag helpen en voorkomen dat je nadelige financiële gevolgen ondervindt. Zo houden wij ook contact met de projectontwikkelaars, zodat we je tijdig en met de juiste informatie op de hoogte kunnen.

Verzekeringen

Niet alleen de woningfinanciering bespreken we. Uiteraard ook de verzekeringen die daarbij belangrijk zijn. De voorwaarden en prijzen kunnen enorm verschillen en je wilt de beste voorwaarden voor de mooiste prijs, dus het is verstandig dit goed te bekijken.

 

Een keer contact met ons hebben?