Dit doen wij ook

MEDIA & NIEUWS

Onze kennis en kunde laten we graag zien en welk platforms zijn beter te benaderen dan de kanalen die er al zijn. We hebben veel partners waarmee we fijn samenwerken. Hierin willen we dan ook meenemen in de kennis en vaardigheden die er zijn. Zodat je een beter beeld krijgt van de mogelijkheden die jij hebt als klant en ook wat speelt in onze branche. Uiteraard op een leuke en speelse manier zoals je van ons gewend bent. Want deze branche is spetterend en dynamisch. We nemen je mee……

Samenwerkingen die we hebben met belastingsspecialisten

Zo doen wij ook elk jaar belastingaangiftes. Vind jij dit ook lastig en wil je daarbij hulp. Bij Martinot Financieel staan elk jaar voor je klaar om samen naar je belastingaangifte te  kijken en je daarbij te begeleiden tegen een gereduceerd tarief. Dit kan online of op ons hypotheek kantoor in Rotterdam. Vraag er gerust naar.

“Of regel het zelf, of regel het met een adviseur”. Beide zijn sowieso beter dan helemaal niet in actie komen voor je pensioen. Uit onderzoek blijkt dat een onafhankelijk advies 3% meer rendement oplevert per jaar dan het zelf doen, maar eerlijk is eerlijk het wereldje was voor ons toch nog een beetje ondoorgrondbaar. Daarnaast weten we zelf ook niet alles en wilen we zo objectief mogelijk zijn. Daarom gaan we in deze podcast niet alleen met Petra in gesprek over alle opties die er zijn voor je pensioen en waar je op moet letten, maar leren we ook veel over de wereld van onafhankelijk advies. Je leert sowieso over de 3 soorten partijen die er zijn en de 3 dingen waar je op moet letten bij het uitzoeken van een partij. En dat je uiteindelijk mens bent en het toch ook een heleboel om emotie draait. Meer over Petra vind je hier: Martinot Financieel.

De podcast is gesponsord door Brand New Day.

0:00 / 0:00
Podcast - Petra Martinot

Training vastgoed met woonfonds.

Martinot Financieel heeft in samenwerking met oa woonfonds een training gegeven over verhuurhypotheek. Ben jij ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn. We geven deze trainingen vaker. Neem contact met ons hypotheek kantoor in Rotterdam op en dan praten wij jouw bij over de volgende trainingsmogelijkheden.

Als hypotheek en vermogensadviseur zijn er vel onderwerpen die nuttig zijn. 

Zo plaatsen we geregeld artikels op onze blog maar delen we die ook met Facebook en onze Instagram pagina. Zo ook gaan we samenwerkingen aan met partijen die onderwerpen bespreekbaar maken via het platform wat er is of nieuwsbladen.

Zo kunnen we samen onderwerpen bespreken die actueel zijn en daarbij input leveren.

Artikel in nieuwsblad.

Martinot Financieel is als hypotheekadviseur in Rotterdam gevraagd voor extra expertise in het nieuwsblad de Wiel. Dit is een blad voor woonwagenbewoners. Wil je ook door een expert van informatie voorzien. Neem dan contact met ons hypotheek kantoor in Rotterdam op.

Wat komt er nog meer aan........

Een training volgen?

Wij helpen je graag

Blijf op de hoogte en volg ons