VERMOGENS-, VERZEKERINGS-, EN HYPOTHEEKADVISEUR

Martinot Financieel

EVEN VOORSTELLEN.

Mijn naam is Petra Martinot, eigenaresse en oprichtster van Martinot Financieel. Wellicht ken je mij al, ik ben namelijk jaren werkzaam geweest in de financiële branche bij verschillende grote banken en verzekeraars. Op een gegeven moment, nu alweer jaren geleden, was het tijd voor iets nieuws en ben ik mijn eigen hypotheekkantoor gestart, genaamd Martinot Financieel in het hartje van Rotterdam. Waar ik je kan bijstaan als hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur en vermogensadviseur en advies kan geven bij het kopen van een (eerste) huis, het afsluiten van de juiste verzekeringen of het opbouwen van een vermogen. Kom je een keer langs voor koffie?

Directeur Martinot Financieel

WIJ GAAN VOOR KWALITEIT.

Bij Martinot Financieel gaan we alleen voor echte kwaliteit. Bij ons kun je rekenen op een hypotheekadviseur die echt meedenkt en met volle aandacht bezig is met jouw product. Je krijgt waar je voor betaalt, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Onze hypotheekadviseurs bieden je jaren vakervaring, een Rotterdamse

no-nonsense mentaliteit en hebben jaren in financieringen van bijzondere onderpanden, betalingsproblemen en de mogelijkheden op financieel gebied bij scheiding. Wist je bijvoorbeeld dat een vermogensadviseur inschakelen gemiddeld voor 3% meer rendement zorgt?

GESPECIALISEERD

Als hypotheekadviseurs ben ik gespecialiseerd op alles op het gebied van hypotheek-, vermogens-, en verzekeringsadvies.

PERSOONLIJK

Persoonlijk contact en persoonlijke begeleiding vinden we erg belangrijk. Je kunt jouw hypotheekadviseur dus altijd vragen stellen.

UP TO DATE

Doordat ik jaarlijks blijf bijscholen, is onze kennis zo up to date als het maar kan. Zo weet je zeker dat je bij Martinot Financieel kiest voor de beste kwaliteit.