VASTGOEDFINANCIERING

Wij regelen het voor je

Is dit voor jou het moment om een woning of bedrijfspand aan te kopen en te gaan verhuren, zodat je daar een leuk rendement uit haalt? Onze vastgoedadviseur helpt zowel kleine als grote beleggers om te investeren in verhuurde of te verhuren woningen. Om dit te financieren, werken we samen met verschillende hypotheekaanbieders en partijen die het vastgoed voor jou kunnen beheren. Onze vastgoedadviseur neemt je tijdens een gesprek graag mee in de verschilende zakelijke financieringen en adviseert je in wat voor jou de beste optie is. Daarnaast kijken we tijdens het gesprek samen naar jou als ondernemer of vastgoedbelegger. Heb  je al ervaring, wat is je achtergrond, wat is je financiële positie en wat is je vermogenspositie? De bank doet hier een risicoanalyse voor, ze vertrouwt immers wel haar vastgoed en vastgoedfinanciering aan je toe.

Aan de slag

Wil je extra aflossen op je zakelijke lening? Dit mag bij bij een zakelijke hypotheek alleen als het pand verkocht wordt omdat het bedrijf stopt of de bedrijfsvorm verandert. Wil je naar een groter bedrijfspand? Dan kan het zo zijn dat je nog een boeterente moet betalen over je hypotheek.

Net als bij een woning, wordt ook een pand beoordeeld door de hypotheekverstrekker. De locatie, de huidige huurders, het type vastgoed, kan het nog goed verhuurd worden en in hoeverre is het pand in die regio gewild? Een taxatierapport is daarbij van groot belang.

Nadat je het pand hebt aangekocht, moet je hier nog huurders voor vinden, als je die nog niet gevonden had. Daarbij kunnen wij jouw voorzien van wat tips en ondersteuning. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je huurinkomsten een goede cashflow hebben?

VASTGOEDADVISEUR ROTTERDAM

Bij de Hypotheek Boutique weet je dat je goed zit als je advies nodig hebt van een vastgoedadviseur. Met jaren ervaring in deze sector geven wij jou advies op maat en maken we samen een plan om te gaan starten met investeren. Kom je bij ons langs voor een kennismaking?

Blijf op de hoogte