VERZEKERINGEN.

Ontzorgen en Ondersteuning

Verzekeringen zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar wel erg belangrijk. In geval van schade kan het je al snel een flinke smak met geld schelen als je een goede verzekering hebt afgesloten. Een goede verzekering is daarom van groot belang en onze verzekeringsadviseur denkt graag met je mee.

Gespecialiseerd in verzekeringen

Als je eenmaal een huis hebt gekocht, is het belangrijk om je huis meteen goed te verzekeren. Je wilt immers niet met de gebakken peren zitten als er een keer iets gebeurt, zoals brand of een inbraak. Een verzekeringsadviseur inschakelen is daarom altijd een goed idee. Met een woonhuisverzekering dek je schade aan of in je woning, voor zaken als inbraak, brand, blikseminslag, waterschade en storm. De spullen in je woning kan je verzekeren met een inboedelverzekering, de schade aan de woning met een opstalverzekering. Bij een appartement is dat meestal collectief verzekerd bij de VvE, maar altijd goed om de dekking even te checken met je verzekeringsadviseur.

Overlijden is iets waar veel mensen nog helemaal niet over na willen denken, maar wel iets wat bij het leven hoort. Om je nabestaanden niet achter te laten met een enorme schuld, is het goed om op tijd na te denken over een uitvaartverzekering die je helpt om de kosten te dekken.

Met een lijfrenteverzekering verzeker je het risico op verminderd pensioeninkomen. Deze verzekering wordt een uitkering op het moment dat je met pensioen gaat. Hiermee kun je jouw inkomen tijdens je pensioen aanvullen en tijdens je baan in loondienst fiscaal interessant sparen of beleggen. Onze verzekeringsadviseur bespreekt graag de mogelijkheden met je, zodat jij op je oude dag kan genieten.

Deze verzekeringen worden eigenlijk nooit meer afgesloten, maar kunnen nog wel gekoppeld zijn aan bijvoorbeeld je hypotheek. Ook losse verzekeringen kun je met onze verzekeringsadviseur bespreken.

Ben je ondernemer? Dan is dit een belangrijke verzekering voor jou. Inkomensverzekeringen verzekeren je inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Iemand in loondienst is verzekerd via de werkgever, maar een ondernemer is dat niet, en één op de drie Nederlanders wordt in zijn leven arbeidsongeschikt.

De top drie oorzaken zijn:
– psychische problematiek (2 jaar)
– ongevallen (9 maanden)
– hart- en vaatziekten (2 jaar)

Wij kunnen je een verzekering bij verschillende verzekeraars aanbieden. Samen met de verzekeringsadviseur kijk je naar jouw wensen en kies je de verzekering met de voorwaarden die daar het beste op aansluit.

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die tot uitkering komt zodra je komt te overlijden. Als je overlijdt, heeft dit niet alleen emotionele gevolgen voor je nabestaanden, maar ook financiële gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan een kostenstijging of inkomensdaling. En wat gebeurt er met de kinderen? Ben je getrouwd of woon je samen, of heb je huwelijkse voorwaarden en valt de woning buiten de gemeenschap? Deze vragen neem je met de verzekeringsadviseur onder de loep, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Als je een huis hebt of van plan bent om een huis te gaan kopen, is het belangrijk dat je financieel goed beschermd bent tegen onverwachte gebeurtenissen, zoals werkloosheid of langdurige ziekte. Soms kan het zo zijn dat je de hypotheeklasten hierdoor niet meer kunt betalen. Een woonlastenbeschermer is een verzekering die je helpt deze lasten te blijven betalen.

ADVIES OP MAAT

Wij helpen je graag

Kies je voor de Hypotheek Boutique, dan kun je rekenen op advies op maat. Eén van onze verzekeringsadviseurs denkt graag met je mee over wat voor jou de meest voordelige optie is.

Martinot Financieel verzekert je van een verzekeringsadviseur in Rotterdam die goed en eerlijk advies geeft. Bij ons geen nonsense, je krijgt gewoon waar je voor betaalt.

Als er iets is waar je niet meteen aan denkt als je een huis gaat kopen, zijn dat wel de verzekeringen die daarbij komen kijken. De Hypotheek Boutique denkt graag met je mee.

Wil je een verzekering afsluiten, maar heb je tussendoor nog vragen? Je kunt jouw vragen altijd stellen aan onze verzekeringsadviseur.

Kom langs voor een adviesgesprek

Wil je graag advies van een verzekeringsadviseur die met je meedenkt over welke verzekeringen je nodig hebt? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek, onze adviseurs helpen je met een glimlach.

Verzekeringen vergelijken
Reviews

DE KLANT AAN HET WOORD.

Met in het achterhoofd dat alles online te vinden is was ik zelf al online aan het orienteren gegaan. Dit met de gedachte dat ik zelf slim genoeg was om het een en ander uit te zoeken. Via via ben ik toen met de adviseur in aanraking gekomen. Zij wist mij in no time veel extra informatie en opties te geven, waardoor ik stukken beter geinformeerd ben, een beter rentepercentage heb gekregen dan ik zelf online kon vinden en de bevestiging van een expert heb gekregen dat alle noodzakelijke informatie beschikbaar is.

Robin

Ik heb een aanvraag gedaan voor de financiering van een stukje grond bij div. banken. Ik werd overal behandeld als een klein kind en werd amper gehoord. Via via kwam ik bij Petra terecht en deze adviseur is werkelijk tot het gaatje gegaan om mijn financiering te regelen. Werkelijk een kanjer met veel verstand van zaken.

J.S. te H.

De adviseur is iemand die gefocust is op een goed resultaat, niet op volume. Je kan goed merken dat zij veel ervaring heeft en weet waarover zij praat en zit vol met handige en concrete tips. Dit mag je natuurlijk verwachten van een dergelijke dienstverlener, maar waar de adviseur zich op onderscheidt is dat zij zich inzet om iedere unieke situatie te doorgronden om er zo voor te zorgen dat de gekozen oplossingsrichting goed bij je past, ze durft ook prima te zeggen als ze ergens een andere mening over heeft en dat maakt het verschil. De adviseur is niet iemand van de massaproductie en haalt haar voldoening uit het leveren van degelijk werk en klanttevredenheid. Ik ben meer dan tevreden.

J. Andriessen

Petra van Martinot Financieel dacht heel goed met ons mee, haar kennis en inzet hebben ons geholpen om de juiste keuze te maken.

Jack

Petra heeft ons ontzettend fijn goed geholpen bij het kopen van ons eerste huis. Zij heeft heel veel kennis van zaken en is altijd bereikbaar, zelfs 's avonds en in het weekend! Toen het echt ingewikkeld werd bleef Petra rustig en naar oplossingen zoeken. Zonder haar was het kopen van ons huis niet gelukt! Ze is heel echt heel fijn om mee samen te werken.

Nadjezjda

The advisor was a great help. She went above and beyond to make sure everything was okay for my mortgage, even though it was more complex than expected.

Melissa

Geduldig, doortastend, kritisch en proactief! Fijn gesprek en zeer verhelderend, heeft mij veel meer inzicht gegeven in mijn financiele situatie / mogelijkheden.

Iren

Zeer vriendelijke toegankelijke dame die op heldere wijze je opties uiteen zet. Samenvatting van het gesprek op de mail ook echt super fijn! En aanvullende vragen die dat eventueel oplevert, ook daar helpt ze je bij. Aanrader!

BDL Communicatie & Training

Wij hebben erg duidelijk en professioneel advies gekregen van de adviseur waardoor het afsluiten van de hypotheek goed voelde en we zeker weten dat we de juiste beslissingen maakte. Ik raad Martinot financieel zeer aan als je echt op zoek bent naar iemand met kennis en goed advies kan geven.

Fleur

Petra Martinot is een zeer professionele adviseur en zou ik zeker aan willen bevelen voor hypotheekadvies en overige zaken. Voor de aankoop van een nieuwbouw woning had ik Petra opnieuw benaderd, dit na een eerder zeer plezierig oriënterend adviesgesprek een 2-tal jaren terug. Petra geeft een zeer persoonlijk advies en geeft helder uitleg over de mogelijkheden en evt. opties die er zijn. Voor persoonlijk contact en een zeer correcte en vriendelijke benadering voor een van je grootse aankoop in je leven, zou ik dan ook zeker ook Petra aanbevelen en benaderen voor hypotheekadvies.

Johan